Ifly20Ook voor 2020 is het weer mogelijk om je aan te melden voor de “sponsorregeling zweefvliegen voor jongeren”. De KNVvL-Afdeling Zweefvliegen geeft in 2020 wederom 25 personen de kans om 2 jaar te zweefvliegen waarbij er een financiële ondersteuning is van €250,- per jaar en een aanzienlijke korting op het verplicht lidmaatschap van de KNVvL.

De iFly regeling is bestemd voor jongeren in de leeftijd van 14 /tm 21 jaar (peildatum 1 mei 2020) en voor scholieren/studenten met een leeftijd van maximaal 24 jaar die voldoen aan de medische eisen voor een LAPL keuring.

De European Pilot Selection & Training (EPST) en KNVvL-Afdeling Zweefvliegen ondersteunen de regeling financieel. Ze verwachten dat er enthousiaste zweefvliegers en toekomstige  burgerluchtvaartpiloten uit voortkomen. Wie zich als kandidaat voor deze iFLY! regeling opgeeft, mag nog geen enkele vliegervaring hebben. Voor meer informatie ga naar de website van het KNVvL of download de informatie over de regeling hier: iFly! 2.0

Om je aan te melden voor deze regeling stuur een email met je gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 en vermeld in de email dat je mee wilt doen met de iFly 2020 regeling  

Let op: je moet je voor 10 december 2019 hebben aangemeld zodat wij deze op tijd kunnen doorgeven aan de KNVvL!

Heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste NNZC nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.